![spacer](images/blank.gif)
![spacer](images/blank.gif)
|
Uitgebreide informatie over 'Mosselen - De lekkerste recepten en de beste mosselen voor creatief koken' van 'Postma, Michiel (vert.)' (Terug) |
![Voeg dit boek toe aan mijn Winkelwagen Voeg dit boek toe aan mijn Winkelwagen](images/winkelwagen_add.gif) |
Auteur |
Postma, Michiel (vert.) |
Titel |
Mosselen - De lekkerste recepten en de beste mosselen voor creatief koken |
Uitgever |
Rebo culinair |
Genre |
Eten & drinken |
Bijzonderheden |
2002, 1e druk, paperback, groot formaat, goede staat, 96 blz. |
ISBN Nummer |
9789036613859 |
Taal |
![nl](images/vlag_nl.gif) |
Staat |
Goed |
Gewicht |
405 gr (exclusief verpakking) |
Past door brievenbus |
Ja |
Prijs |
€ 1,95 (exclusief verzendkosten) |
Op voorraad |
1 |
Foto | |
Omschrijving |
Met Mosselen kunt u werkelijk alle kanten op: u kunt ze koken en als hoofdgerecht serveren, frituren of bakken en als voorgerecht opdienen of verwerken in soepen en stoofschotels. Dit boek staat boordevol ideeën voor het zelf maken van diverse mosselgerechten, van eenvoudig tot exquis. Van Gefrituurde Mosselen, Chinese Mosselen en Pittig-zure Mosselsoep tot Aardappelgnocchi met pestomosselen, Mosselen in Bloody Mary en In Pernod gebakken mosselen. |
| ![Afbeelding van dit boek](foto_boek/6859.jpg) |
|
Uitgebreide informatie over 'Mosselen - De lekkerste recepten en de beste mosselen voor creatief koken' van 'Postma, Michiel (vert.)' (Terug) |
|